Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alexandru Arsinel Si Sotia / Diana Sucu si Mihai Gadea - Viva! / Alexandru arşinel şi soţia sa marilena au ajuns duminică la spitalul balș, fiind depistaţi cu covid, deşi în ianuarie au fost vaccinaţi .

Artistul este stabil și nu este internat la secția de terapie intensivă, spun medicii. Deşi iniţial se spunea că . Nu știe de unde a luat virusul, însă atât el cât și soția . Actorul alexandru arşinel (81 de ani) şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli infecţioase „matei balş" din . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli .

Alexandru arşinel şi soţia sa marilena au ajuns duminică la spitalul balș, fiind depistaţi cu covid, deşi în ianuarie au fost vaccinaţi . Diana Sucu si Mihai Gadea - Viva!
Diana Sucu si Mihai Gadea - Viva! from www.viva.ro
Artistul este stabil și nu este internat la secția de terapie intensivă, spun medicii. Arşinel şi soţia sa erau vaccinaţi cu pfizer. În culise, fostul partener de scenă al stelei popescu trăieşte un coşmar de când soţia lui, marilena, a suferit un accident şi a rămas paralizată. Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi la institutul naţional de boli infecţioase matei . Actorul alexandru arşinel (81 de ani) şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli infecţioase „matei balş" din . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul „matei balş" din . Nu știe de unde a luat virusul, însă atât el cât și soția .

Nu știe de unde a luat virusul, însă atât el cât și soția .

Deşi iniţial se spunea că . Actorul alexandru arşinel (81 de ani) şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli infecţioase „matei balş" din . Nu știe de unde a luat virusul, însă atât el cât și soția . În culise, fostul partener de scenă al stelei popescu trăieşte un coşmar de când soţia lui, marilena, a suferit un accident şi a rămas paralizată. Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi la institutul naţional de boli infecţioase matei . Alexandru arşinel şi soţia sa marilena au ajuns duminică la spitalul balș, fiind depistaţi cu covid, deşi în ianuarie au fost vaccinaţi . Artistul este stabil și nu este internat la secția de terapie intensivă, spun medicii. Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul „matei balş" din . Arşinel şi soţia sa erau vaccinaţi cu pfizer.

Actorul alexandru arşinel (81 de ani) şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli infecţioase „matei balş" din . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul „matei balş" din . Deşi iniţial se spunea că . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi la institutul naţional de boli infecţioase matei .

Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi la institutul naţional de boli infecţioase matei . Diana Sucu si Mihai Gadea - Viva!
Diana Sucu si Mihai Gadea - Viva! from www.viva.ro
În culise, fostul partener de scenă al stelei popescu trăieşte un coşmar de când soţia lui, marilena, a suferit un accident şi a rămas paralizată. Deşi iniţial se spunea că . Artistul este stabil și nu este internat la secția de terapie intensivă, spun medicii. Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul „matei balş" din . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli . Arşinel şi soţia sa erau vaccinaţi cu pfizer. Nu știe de unde a luat virusul, însă atât el cât și soția . Alexandru arşinel şi soţia sa marilena au ajuns duminică la spitalul balș, fiind depistaţi cu covid, deşi în ianuarie au fost vaccinaţi .

Deşi iniţial se spunea că .

Nu știe de unde a luat virusul, însă atât el cât și soția . Arşinel şi soţia sa erau vaccinaţi cu pfizer. Alexandru arşinel şi soţia sa marilena au ajuns duminică la spitalul balș, fiind depistaţi cu covid, deşi în ianuarie au fost vaccinaţi . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi la institutul naţional de boli infecţioase matei . Actorul alexandru arşinel (81 de ani) şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli infecţioase „matei balş" din . Artistul este stabil și nu este internat la secția de terapie intensivă, spun medicii. În culise, fostul partener de scenă al stelei popescu trăieşte un coşmar de când soţia lui, marilena, a suferit un accident şi a rămas paralizată. Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul „matei balş" din . Deşi iniţial se spunea că .

Artistul este stabil și nu este internat la secția de terapie intensivă, spun medicii. Alexandru arşinel şi soţia sa marilena au ajuns duminică la spitalul balș, fiind depistaţi cu covid, deşi în ianuarie au fost vaccinaţi . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi la institutul naţional de boli infecţioase matei . În culise, fostul partener de scenă al stelei popescu trăieşte un coşmar de când soţia lui, marilena, a suferit un accident şi a rămas paralizată. Arşinel şi soţia sa erau vaccinaţi cu pfizer.

Deşi iniţial se spunea că . Serban Copot si iubita lui, Roxana - Viva.ro
Serban Copot si iubita lui, Roxana - Viva.ro from www.viva.ro
Artistul este stabil și nu este internat la secția de terapie intensivă, spun medicii. Alexandru arşinel şi soţia sa marilena au ajuns duminică la spitalul balș, fiind depistaţi cu covid, deşi în ianuarie au fost vaccinaţi . În culise, fostul partener de scenă al stelei popescu trăieşte un coşmar de când soţia lui, marilena, a suferit un accident şi a rămas paralizată. Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli . Deşi iniţial se spunea că . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi la institutul naţional de boli infecţioase matei . Arşinel şi soţia sa erau vaccinaţi cu pfizer. Actorul alexandru arşinel (81 de ani) şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli infecţioase „matei balş" din .

Actorul alexandru arşinel (81 de ani) şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli infecţioase „matei balş" din .

Artistul este stabil și nu este internat la secția de terapie intensivă, spun medicii. Deşi iniţial se spunea că . Nu știe de unde a luat virusul, însă atât el cât și soția . Alexandru arşinel şi soţia sa marilena au ajuns duminică la spitalul balș, fiind depistaţi cu covid, deşi în ianuarie au fost vaccinaţi . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi la institutul naţional de boli infecţioase matei . Actorul alexandru arşinel (81 de ani) şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli infecţioase „matei balş" din . În culise, fostul partener de scenă al stelei popescu trăieşte un coşmar de când soţia lui, marilena, a suferit un accident şi a rămas paralizată. Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul „matei balş" din . Arşinel şi soţia sa erau vaccinaţi cu pfizer. Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli .

Alexandru Arsinel Si Sotia / Diana Sucu si Mihai Gadea - Viva! / Alexandru arşinel şi soţia sa marilena au ajuns duminică la spitalul balș, fiind depistaţi cu covid, deşi în ianuarie au fost vaccinaţi .. Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi de patru zile la institutul naţional de boli . Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi la institutul naţional de boli infecţioase matei . Arşinel şi soţia sa erau vaccinaţi cu pfizer. Nu știe de unde a luat virusul, însă atât el cât și soția . Artistul este stabil și nu este internat la secția de terapie intensivă, spun medicii.

Artistul este stabil și nu este internat la secția de terapie intensivă, spun medicii alexandru arsinel. Actorul alexandru arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, marilena, sunt internaţi la institutul naţional de boli infecţioase matei .